Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 166 цифров ТВ тунер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    На пинове 13 и 26 на зелената букса трябва да има постоянно +12V, което не се влияе от контактния ключ.

За видео сигнала ползвай екранирани коаксиални кабели. В противен случай картината ще трепти.
    ОК ще го направя днеска да видим.Ама не съм ги запоил директно на скарта, а на 20-30см съм му отрязал кабела и там съм лепнал тия към ицс-а които отиват.Надявам се, че тва не е проблем.Или да вадя всичко и да лепя по скарта направо?

Comment

• Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщение
      ОК ще го направя днеска да видим.Ама не съм ги запоил директно на скарта, а на 20-30см съм му отрязал кабела и там съм лепнал тия към ицс-а които отиват.Надявам се, че тва не е проблем.Или да вадя всичко и да лепя по скарта направо?
      Моите наблюдения са, че кабелите, които вървят със скарт-а за нищо не стават.
      Ползвай само буксата и пусни читави екранирани кабели открай докрай и ще имаш кристална картина.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Хайде де колеги някой да опише как да се направи звукът да е стерео!

Comment

• Първоначално публикувано от sergo11 Покажи съобщение
          Хайде де колеги някой да опише как да се направи звукът да е стерео!
          то е написано..
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Къде? Защо не съм го видял или по-точно прочел?

Comment

• Колега,написано е че не става!
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Добре де не може ли да се комбинира с това http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=48890&page=2

Comment

• Написаното в темата от линка не върши работа, защото окъсяването на пинове 13 и 15 върши работа при Либрата, не и при нашите кораби. Аз лично не съм го тествал, но наскоро колега го пробва и установи, че не работи.
                  Моите лични наблюдения по въпроса съм описал в пост № 73 от темата.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Гадно е да слушаш музика от флашката и да е моно. В тебе ми е надеждата да измислиш нещо по въпроса

Comment

• Аз го пробвах ама при мене не работи.Изкарай си направо кабели като от тази тема:
                      http://www.alfisti.net/alfa-forum/ca...-so-gehts.html
                      Аз така направих и да ти кажа звука е доста приличен като си зависи май главно от мп3 плеъра.

Comment

Аз го пробвах ама при мене не работи.Изкарай си направо кабели като от тази тема:
                        http://www.alfisti.net/alfa-forum/ca...-so-gehts.html
                        Аз така направих и да ти кажа звука е доста приличен като си зависи май главно от мп3 плеъра.
                        От тази тема почти нищо нищо не разбирам за съжаление. Аз реално искам от TV тунера да си пускам музика от флашка, но звукът да е стерео. А що се отнася до качеството не държа да е перфектно.

Comment

• Ами да ти кажа по този начин звука е много по-добър от колкото този от флашката през тв тунера.През тунера аз го сравнявам с трансмитер.Повярвай ми имам ги и 3-те варианта в момента.

Comment

Ами да ти кажа по този начин звука е много по-добър от колкото този от флашката през тв тунера.През тунера аз го сравнявам с трансмитер.Повярвай ми имам ги и 3-те варианта в момента.
                            От какво подаваш сигнал на допълнително направения стерео вход?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              От какво подаваш сигнал на допълнително направения стерео вход?
                              За в бъдеще ще си взимам мп3 плеър(нещо в диапазона 100-150лв.) но в момента от телефона си пускам музика.Смених му андроида и новия има много подобрения по звука и смея да твърдя, че не намирам разлика между звук от телефона или от лаптопа с foobar2000+ASIO/WASAPI драйвери.Има си ниски високи ... всичко.От както направих тая далавера вече чувам, че имам и високочестотни.
                              Last edited by mitkomeg; d.m.y г., 22:03.

Comment

За в бъдеще ще си взимам мп3 плеър(нещо в диапазона 100-150лв.) но в момента от телефона си пускам музика.Смених му андроида и новия има много подобрения по звука и смея да твърдя, че не намирам разлика между звук от телефона или от лаптопа с foobar2000+ASIO/WASAPI драйвери.
                                Пробвал ли си когато ползваш тунера, дали допълнително изведения стерео вход през касетофона е активен?
                                Накратко - може ли така направения вход да служи за аудиото на NEO - то за да се слуша звука стерео?

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X